23948sdkhjf

CybAero i topp bland Sveriges snabbast växande teknologiföretag

CybAero är fjärde snabbast växande teknologiföretag i Sverige enligt Sweden Technology Fast 50.
First North-listade CybAero AB är Sveriges fjärde snabbast växande teknologiföretag enligt "Sweden Technology Fast 50"-listan som offentliggjordes under tisdagskvällen. Det är Deloitte som i samarbete med Svenska Riskkapitalföreningen årligen korar de snabbast växande teknologiföretagen i Sverige och som vid en prisutdelning på tisdagen rankade CybAero till en topplacering.

- Vad jag vet är listan den enda branschöverskridande utmärkelsen för teknologiföretag i Sverige vilket gör att vi känner oss extra hedrade och glada att vi inte bara kommit in på listan, utan till och med hamnade i den absoluta toppen, säger VD Mikael Hult, i ett pressmeddelande. Med de utsikter som vi ser framför oss för vår obemannade helikopter APID 60 och ett globalt ökat intresse för VTOL-UAV så ser vi en fortsatt mycket kraftig omsättningsökning de närmaste åren, avslutar Mikael Hult.

Sweden Technology Fast 50
Sweden Technology Fast 50 är den enda utmärkelsen som riktar sig specifikt till teknologiföretag i Sverige. Rankingen inkluderar såväl publika som privata bolag och omfattar all typ av teknik, från internet, datorutrustning och media till bioteknik.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.063