23948sdkhjf

Saab Parts blir Orio

Bolaget fortsätter leverera Saab Originaldelar, men satsar även på nya affärsområden.
Nu har Saab Parts bytt namn till Orio. Bolagets kärnverksamhet kommer att vara Saab Original reservdelar och man satsar även på de nya affärsområdena logistik- och tekniktjänster samt reservdelar till fler bilmärken.

- Att få ett nytt namn och varumärke är naturligtvis väldigt spännande. Vi kommer givetvis fortsätta att leverera Saab Originaldelar till alla våra kunder och vi är i färd med att utveckla vårt erbjudande med produktbreddning mot nya marknader och kunder, säger Lennart Ståhl, VD på Orio AB, i ett pressmeddelande.

Mer till fler
Orio, kommer som den enda distributören i världen av det totala sortimentet av Saab Original reservdelar, att fortsätta att stödja och förse Saab Service Centers, verkstäder och Saabägare med tillförlitlig service och kunskap.

- Vår ambition är att kunna erbjuda mer till fler. Vi har 66 års erfarenhet, vilket ger oss en mycket stark, för att inte säga unik position. Med tanke på att det rullar över en miljon Saab-bilar på världens vägar idag, har vi en väldigt stark utgångspunkt, säger Lennart Ståhl.

Om Orio AB
Företaget har 260 medarbetare i Nyköping och cirka 50 i Trollhättan. Huvudkontor finns i Nyköping. Orio har dotterbolag på 10 huvudmarknader i Europa och USA
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078