23948sdkhjf

Din Maskin i avtal med HD Rehab

HD Rehab köper nu en E-Brake från Din Maskin.
HD Rehab sällar sig nu till den nöjda skara på över 100 företag som har valt SafanDarley E-Brake till sin produktion.

- Vi hamnade i ett akut läge när vår befintliga kantpress gick sönder. Vi kände till Din Maskin då vi har en Prima laserskärmaskin och vet att de är stora inom plåtbearbetningsmaskiner, så det föll sig naturligt att kontakta dem för att titta på en ny kantpress, förklarar Ronny Melander, VD och delägare, i ett pressmeddelande. Nu slumpade det sig så att de hade en demomaskin på lager för omgående leverans och efter en demokörning bestämde vi oss! Vi är mycket nöjda med maskinen så här långt.

Kantpressen som företaget nu beställt från Din Maskin AB är en 35 tons 1,25 meters maskin i Ergo-utförande. Eftersom SafanDarley E-Brake är fri från hydraulik så finns ingen risk för oljeläckage och man slipper hantering av miljöpåverkande olja samt byten av filter och eventuella dyra byten av hydraulventil.

HD Rehab
Familjeföretaget HD Rehab har i mer än 40 år utvecklat, tillverkat och marknadsfört komfortrullstolar och tillbehör. Företaget har cirka 25 anställda, och många medarbetare har arbetat där i över 20 år. All produktutveckling, design och tillverkning sker i lokalerna på Lidingö.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

1.017