23948sdkhjf

Axelent tecknar avtal med danska C&H System A/S

Genom affären stärker Axelent ytterligare sin ställning på danska marknaden.
Genom ett samarbetsavtal mellan danska C&H Systems A/S och Axelent AB stärker Axelent Denmark sin ställning på den danska marknaden. Samarbetsavtalet börjar gälla november 2013 och omfattar leverans av X-Guard maskinskydd, tillbehör i form utav X-tra material samt kabelstegar från Axelent Wire Tray.

- Det känns fantastiskt roligt att få till stånd detta samarbete med en utav Danmarks mest välrenommerade maskinbyggare på Själland. C&H System är ett starkt varumärke som vi känner står för samma värderingar som oss på Axelent Denmark – att genom ett nära partnerskap med kunden alltid kunna leverera den rätta lösningen, säger Michaela Ahlberg, Säljansvarig för Danmark, Axelent AB, i ett pressmeddelande.

Axelent AB
Axelent AB tillverkar och säljer nätväggssystem för maskinbyggare, lagerinredare och byggentreprenörer.

Axelent Wire Tray AB utvecklar, tillverkar och säljer ett kabelförläggningssystem baserat på trådstegar med beslag uppfästningar och tillbehör under varumärket X-Tray®. Övervägande del av kunderna finns på exportmarknaden inom branscherna: Energi, Infrastruktur, Livsmedel, Maskin och Off Shore och Tele/Data.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078