23948sdkhjf

Ny VD i WSP Sverige

Magnus Meyer tillträder tjänsten som VD.
Magnus Meyer har utsetts till ny VD i WSP Sverige AB. För närvarande är han VD i Tengbomgruppen och han tillträder sin nya befattning i mars 2014.

- WSP är en av marknadens starkaste teknikkonsultbolag med den expertkompetens och erfarenhet som krävs för att möta en allt tuffare konkurrens, inte minst från utländska aktörer. Jag ser fram emot att få vara med och utveckla WSP för att leda företaget mot fortsatta framgångar, säger Magnus Meyer, i ett pressmeddelande.

Magnus Meyer har tidigare arbetat som affärsområdeschef på Ljungberggruppen och under 2000-2005 var han ansvarig för förvaltning och affärsutveckling inom GE Real Estate´s nordiska verksamhet.

Rikard Appelgren har för närvarande befattningen som VD både för WSP Sverige AB och WSP Europe AB. I mars 2014 lämnar han vd-ansvaret för Sverige och fortsätter som VD för WSP Europe AB.

WSP
WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag som erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & Infrastruktur och Miljö & Energi
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.079