23948sdkhjf

Atlings Maskinfabrik AB ingår avtal

Affären avser stöddockor som ska skickas till Norge.
Atlings har under en tid arbetat med ett projekt till Norge som nu gått i hamn. Affären innebär att Atlings får leverera två stora stöddockor som ska installeras i en spansk fräsmaskin för leverans till Norge.

- Ännu en gång har vår teknik med vår nya inbyggda cylinder varit avgörande för att få hem affären, det som även ingår i denna affär är en manuell stöddocka som våra konstruktörer har utvecklat och ritat. Volymerna på de manuella stöddockorna har ökat drastiskt detta år detta då en hel del av våra kunder vill ha ett alternativ till de hydrauliska för att kunna svarva på ännu större diametrar, säger Atlings VD Mikael Olofsson, i ett pressmeddelande.

Ökar spännområdet
Atlings har tidigare under året levererat ett antal stöddockar av den modellen till kunder i Europa, USA och Asien. Fördelen med den nyutvecklade stöddockan är att den tar mindre plats i svarven, slipen eller fräsen och möjliggör för kunden att ha ett större spännområde i den maskinen.

Stöddockan kan också med fördel användas i andra applikationer så som stöd utanför maskiner, materialhantering osv. Stöddockan kan även drivas med pneumatik.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.064