23948sdkhjf

Grundfos förvärvar teknikledare inom vattendesinficering

Det italienska företaget ISIA, en ledande expert på desinficering av vatten, är nu en del av Grundfos.
Grundfos har i många år varit verksamt inom desinficering. Som ett led i att stärka denna position har ISIA och Grundfos sedan en tid varit partners och nu har Grundfos förvärvat ISIA.

- ISIA är tekniskt ledande inom sitt område. ISIA har kapacitet för innovation av intressanta och effektiva lösningar när det gäller användning av klordioxid för desinficering och rening av vatten. Det är med glädje jag välkomnar ISIAs teknik, marknadsposition, kompetens och kunniga personal som en del av Grundfoskoncernen och vår portfölj. Jag är övertygad om att våra gemensamma satsningar kommer att skapa banbrytande teknik och lösningar, säger Group Executive Vice President Peter Røpke, som ansvarar för produkt- och teknikutveckling inom Grundfoskoncernen.

ISIA kommer att fortsätta att arbeta mot sina nuvarande marknader, främst Mellanöstern, och tillhandahålla support och lösningar för marknader där Grundfos är verksamt.

ISIA
ISIAs två viktigaste egenskaper är kunskap om och erfarenhet av styrning och automation av industriprocesser samt en kraftfull, klordioxidbaserad teknik för vattenbehandling. Sedan 2000 har ISIA byggt upp omfattande erfarenhet av konstruktion, realisering, driftsättning och fältsupport av anläggningar för styrning och automation av industriprocesser.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.079