23948sdkhjf

Hackås Precisionsgjuteri fördjupar relationen med Alphaform RPI

Samarbetet innebär ett utökat produktsortiment samt etablering på ny marknad.
Hackås Precisionsgjuteri fördjupar nu samarbetet med Alphaform RPI Oy i Åbo, Finland. HPG marknadsför och säljer Alphaforms Rapid Cast aluminiumgjutgods i Sverige och kommer från och med nu att även marknadsföra och sälja plastprodukter framställda med olika friforms tekniker.

Alphaform marknadsför och säljer HPG:s precisionsgjutgods i Finland och kommer nu att introducera HPG:s gjutgods på den engelska marknaden.

-Fördjupat samarbete breddar HPG:s produkterbjudande på ett utmärkt sätt och ger våra kunder ytterligare en möjlighet att förbättra sin produktutvecklingsprocess, säger VD Peter Vomacka, i ett pressmeddelande.

Hackås Precisionsgjuteri
Hackås Precisionsgjuteri AB erbjuder korta serier av komplicerat aluminiumgjutgods till kunder som har höga krav på design, finish och funktion. HPG har kunder inom branscher som MedTech, Telekom, Försvar och Fordon. Företaget, som har 30 anställda, omsatte 28 Mkr under 2012.
Alphaform är Europas ledande tillverkare av friforms modeller och prototyper. Alphaform’s kärnkompetens är att använda friformsteknik för att producera plast- och metalkomponenter.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094