23948sdkhjf

Anderssons Mekaniska AB i Skillingaryd utökar

Företagets investeringar i maskiner ger nu resultat.
För att bli en komplett legoleverantör köpte Anderssons Mekaniska AB i Skillingaryd in en rörlaser- samt plåtlasermaskin under 2012. Tidigare har man även investerat i ytterligare rörbockmaskiner samt en svetsrobotcell för CMT-svetsning. Tack vare investeringarna motsvarar företaget inte bara kraven mot möbelindustrin som man tidigare fokuserat mot, utan även kraven på kvalitet och flexibilitet från lättare verkstadsindustrin och butiksinredning.

- Det var verkligen ett lyckodrag med satsningen på maskinerna. Det har vi kunnat skörda framgångar av i år, säger Emil Kronholm till gnosjoregion.se.

Investeringarna har även lett till att Anderssons Mekaniska kortar ledtider, då maskinerna har en stor kapacitet och numer finns i huset.

- Detta har gett oss möjlighet att hålla en högre servicegrad till våra kunder. Vi har möjlighet att åta oss uppdrag som kräver kortare leveranstid, det hade vi inte möjlighet till tidigare, säger Emil Kronholm.

Anderssons Mekaniska
Anderssons Mekaniska AB är en komplett partner och tillverkare av rör- och plåtprodukter. Företaget har sin bas i Skillingaryd med en personalstyrka på 25 medarbetare.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094