23948sdkhjf

Alumeco expanderar

Aluminiumleverantören Alumeco öppnar säljkontor i Sundsvall.
Som ett led i en långsiktig satsning på den svenska marknaden, öppnar nu Skandinaviens ledande aluminiumleverantör Alumeco ett säljkontor i Sundsvall.

Ett av målen med etableringen i Sundsvall är att komma närmare kunderna i norra Sverige, för att snabbare kunna hjälpa till i valet av aluminium- och produktionslösningar.

- Många av våra kunder finns inom verkstads- samt byggindustrin och inte minst inom verkstadsindustrin går utvecklingen mot att allt större krav ställs på kortade ledtider och effektivare produktion. Logistikkonceptet har tagits fram för att bland annat möta kundernas behov av effektivare produktionsprocesser. Samtidigt ökar kundernas behov av att få snabb rådgivning och information och genom att vi nu har ett kontor i Sundsvall kan vi också ge en snabbare service på plats hos våra kunder i norra Sverige, säger Björn Fredriksson, regionchef, i ett pressmeddelande.

Två personer finns idag på plats med lång erfarenhet av norrländsk industri och Alumeco räknar med ytterligare rekryteringar längre fram.

Alumeco har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Jönköping och Växjö.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078