23948sdkhjf

Proton Finishing stärker positionen

Fokus på den interna organisationen samt på samarbetet med kund ligger bakom det goda resultatet.
De senaste åren har varit ljusa för Proton Finishing, bland annat genom ett flertal nya affärer. Den positiva utvecklingen är ett resultat av att man sedan finanskrisen 2009, arbetat hårt för att öka det interna samarbetet samt fokus på kunden.

- Under två års tid har vi tagit väldigt många nya affärer och det beror främst på att vi tagit kontroll över våra interna processer och vidareutvecklat affären. Vi har fokuserat på kundrelationen samtidigt som vi utvecklat mer rationella sätt att arbeta genom en gemensam produktionsfilosofi som gör att såväl kvalitet som leveranssäkerhet förbättrats, säger koncernchef Magnus Biesse till gnosjoregion.se.

Enligt Magnus Biesse har de inom företaget lärt sig att lyssna på vad kunden verkligen vill ha, vilket resulterat i bättre affärer. Samtidigt samverkar bolagets fem affärsområden på ett bättre sätt, bland annat genom att tillvarata och dela med sig av erfarenheter inom ledning, arbetssätt, uppföljning etc.

Redo för den internationella marknaden
Arbetet med att stärka organisationen har även skapat möjligheter för att växa internationellt.
- Vi har potential att växa, även internationellt. För att växa utanför Sverige krävs en väl fungerande organisation, kompetent ledning och stark hemmamarknad med goda relationer till kunderna, vilket vi har idag, säger Magnus Biesse.

Proton Finishing
Proton Finishing AB ingår i Proton Group och är en av Europas ledande ytbehandlare inom branscher med leveranser mot fordonsindustrin, inredning, möbler, energi- och byggsektorn. De arbetar idag inom ett flertal olika processer inom såväl korrosionsskyddande som dekorativa ytbehandlingar med högsta kvalitet.

Företaget har anläggningar i Anderstorp, Eskilstuna, Forsheda, Hillerstorp samt Bröndby i Danmark.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078