23948sdkhjf

Olitec Packaging expanderar

Företaget utökar nu sin kundbas.
Sedan 20 år tillbaka levererar Olitec Packaging Solutions A/S specialtillverkade lösningar i plast i kombination med standard lösningar i form av skyddande emballage i plast, plastpallar och transport emballage. Tidigare levererade Olitec Packaging enbart till de stora metallgrossisterna i Sverige, men nu fokuserar företaget på underleverantörer.

Sverige är ett modernt industriland med en bred industrisektor med många underleverantörer. Hos underleverantörerna har Olitec Packaging funnit ett behov för de kundanpassade eller specialtillverkade lösningar, som är företagets spetskompetens.

-Vi har haft stor framgång med att skapa kontakter med underleverantörerna och nu samarbetar vi med kunder inom alla branscher, säger marknadsansvarig på Sverige, Ditte Vind Nielsen.

Korrekt emballering kan spara tid samt kostnader och även öka produktivitet och säkerhet. I en globaliserad värld är behovet av transport med flyg, järnväg och fartyg större än någonsin, och behovet av rätt emballering har därför ökat markant. Rätt emballering reducerar antalet reklamationer och stärker ett företags image.

Olitec Packaging deltar för tredje år i rad på Elmia Subcontractor i Jönköping. Företaget finns i den danska samlingsmontern i Hall B, monter 05:10-12.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.062