23948sdkhjf

Briggen Tre Kronor får ny smedja

Briggen Tre Kronors nya smedja står nu klar att tas i bruk.
I den nya smedjan, som ligger på Beckholmen i Stockholm, kommer Briggen Tre Kronor att få bättre förutsättningar att utföra diverse metallarbeten både på själva fartyget och på dess utrustning.

Saint-Gobain Abrasives AB har sponsrat Briggen Tre Kronor i många år med olika typer av slipprodukter och är en av fartygets stolta Hedersleverantörer. Just nu ligger Tre Kronor i docka på Beckholmen för översyn och kontroll samtidigt som mindre underhållsarbeten under vattenlinjen görs. Under oktober och november kommer Briggen att genomföra ett flertal örn- och sälsafaris i Stockholms skärgård.

- Vår nya smedja på Beckholmen kommer att göra livet enklare för oss på Tre Kronor och den är också ett lyft för hela varvsverksamheten på Beckholmen, säger Tryggve Martinsson, verkmästare på Briggen Tre Kronor, i ett pressmeddelande. Vi uppskattar också att Saint-Gobain Abrasives har sponsrat oss med Nortons slip- och kapprodukter under alla år.

Briggen Tre Kronor
Briggen Tre Kronor af Stockholm byggdes på Skeppsholmen i Stockholm under åren 1997 - 2005. Fartyget sjösattes 27 augusti 2005 och kronprinsessan Victoria är fartygets gudmor. Briggen Tre Kronor af Stockholm arbetar idag som en ambassadör för Östersjöregionen vilket innebär att man samarbetar med intresseorganisationer, näringsliv, myndigheter och ungdomar för att Östersjön ska bli friskare, och att länderna runt
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078