23948sdkhjf

Edströms expanderar

Företaget växer och öppnar nu i Göteborg
Edströms Maskin AB kommer att öppna ett nytt Haas Factory Outlet försäljningskontor i Göteborg med en maskinutställning den 1 november 2013.

- Göteborg har en växande tillverkningsindustri, säger Edströms VD Henrik Olsson i ett pressmeddelande. Här finns alla väletablerade större företag som SKF, Volvo and Ericsson. Edströms öppnar försäljningskontor och maskinutställning för att kunna erbjuda alla stora och små tillverkande företag CNC maskiner med lösningar som är lönsamma för alla.

Maskinutställningen har färdigriggade maskiner klara för provkörning som backas upp av tekniker som har till uppgift att sätta sig in i kundens behov och utmaningar. En besökare kan förvänta sig att åka därifrån med en totallösning som är både kostnadseffektiv och realistisk.

- Vi kommer att befinna oss i AME:s lokaler i Partille. Vi ser fram emot samarbetet med AMEAB som tillhandahåller Mastercam mjukvara till våra maskiner, säger Henrik Olsson.

Om Edströms Maskin
Edströms Maskin AB grundades 1948, och har ett rykte att erbjuda kunderna en utmärkt service och support. Företaget var en av de första i Europa med att sälja Haas 2001 och sedermera en auktoriserad Haas Factory Outlet, som sedan starten blivit en av de mest framgångsrika återförsäljarna som belönats med priser för sin väl utvecklade service och support.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094