23948sdkhjf

Rejlers växer

Rejlers har hittills i år anställt 15 nya medarbetare och ser ljust på framtiden.
Rejlers i Karlstad har gått bra under 2013, vilket har lett till att företaget hittills i år anställt 15 nya medarbetare. Bakom det fina resultatet ligger bland annat kompetenta medarbetare.

- Vi växer för att vi har otroligt bra medarbetare, de är duktiga och det i sig drar in mer jobb. Men vi är noga med att växa långsiktigt och förnuftigt, vår kundbas ska växa med förstånd, säger Anders Westberg, gruppchef för Mekanik på Rejlers i Karlstad, i ett pressmeddelande.

Rejlers i Karlstad, med kontor även i Örebro och Karlskoga, är en nordisk koncern som erbjuder tekniska konsulttjänster till kunder inom områdena industri, bygg och fastighet, energi samt infrastruktur. De sätter samman konsulter med olika kompetenser som samverkar för att genomföra projekt, allt från förstudier och planering till design, konstruktion, projektering och projektledning.

Pålitlighet skapar kreativitet
För Rejlers är varje enskild medarbetare viktig och allas trivsel och utveckling är något de arbetar för, vilket Fredrik Kjellin, maskiningenjör/konstruktör kan intyga.

- Här är det frihet under ansvar och det stämmer, Rejlers håller vad de lovar, det är inte bara tomma ord. Och det i sig ökar kreativiteten och lusten att prestera för mig som medarbetare.

När hans chef Anders Westberg, ser framåt mot det kommande året så är det med en positiv känsla.

- Jag ser ljust på framtiden och jag tror att vi alla som är gruppchefer har som mål att växa under det kommande året i personalstyrka inom våra grupper, avslutar Anders Westberg.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078