23948sdkhjf

Motala Verkstad varslar

Motala Verkstad varslar 28 anställda.
På grund av vikande marknader för affärsområde komponenttillverkning och en större förändring av tjänstemannaorganisationen varslar Motala Verkstad 28 anställda.

-Vi tycker att det känns väldigt tråkigt att enskilda individer drabbas, men vi behöver lägga varslet för att stå rustade för framtiden, säger Andreas Sjöholm, Personalchef för Motala Verkstad i ett pressmeddelande.

Lågkonjunkturen 2012 påverkar
Det är 2012 års lågkonjunktur som nu slår hårt mot Motala Verkstads komponenttillverkning där Motala Verkstad är underleverantör.

-Den vändning som vi trodde skulle komma under hösten inom komponenttillverkning har uteblivit och vi ser ingen förbättring av den låga beläggningen det närmaste året, säger Andreas Sjöholm.

Förändringen av tjänstemannaorganisationen görs för att bättre matcha behoven inom affärsområdena Axlar, Oil&Gas och Medtech vilka långsiktigt förväntas skapa tillväxt för Motala Verkstad. Sammantaget innebär det att övertaligheten kommer att beröra både kontors- och produktionspersonal. Fackliga förhandlingar har inletts
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.063