23948sdkhjf

Ägarförändring vid Fundo Components AB

M Industrial Invest AB förvärvar resterande aktier i Fundo Components AB.
M Industrial Invest AB förvärvar de resterande 50% av aktierna i Fundo Components AB från Perfekta Holding AB. MII äger därmed 100% av Fundo Components AB. Förvärvet slutfördes den 18:e september, enligt ett pressmeddelande.

- Marknaden för kokillgjutgods och lågtrycksgjutning ser långsiktigt ut att gå en intressant framtid till mötes. Som tekniskt ledande i Skandinavien inom kokill och lågtrycksgjutning av aluminium är Fundo väl förberedda för de allt mer tekniskt krävande kundkrav som vi ser framför oss. Fundo har stora möjligheter att fortsätta expandera affärerna i Skandinavien. Ambitionen är att också successivt ta steg in på den centraleuropeiska marknaden. Jag passar samtidigt på att tacka tidigare delägare och affärspartner Åke Lindeberg för hans stabila insats under de 4 år vi jobbat tillsammans. Min och Fundo teamets avsikt är att fortsätta på den inslagna linjen att utveckla Fundo till att bli en allt mer integrerad part av våra kunders verksamhet, säger köparen Daniel Martinwall.

Fundo är Skandinaviens ledande kokill- och lågtrycksgjuteri för aluminium och erbjuder en komplett lösning för våra kunder från idé till serieleveranser. Fundo erbjuder hela processen från teknisk support vid produktutvecklingen, prototyper och serieproduktion av montagefärdiga komponenter till främst fordonsindustrin.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.109