23948sdkhjf

John Klint ny CFO för Green Cargo

John Klint blir ny CFO för Green Cargo.
John Klint är utsedd till ny CFO för Green Cargo och tillträder omedelbart i befattningen. John Klint kom till Green Cargo för tre år sedan och har som direktör för Green Cargos affärsutveckling arbetat med Green Cargos framtida strategi, internationella samarbeten och genomförda försäljningar av dotterbolagen för lastbils- och tredjepartslogistik.

– Jag är glad att kunna presentera John Klint som Green Cargos nye CFO. John har en strategisk höjd och djup kunskap om vårt företags utmaningar och får en kort startsträcka. Utnämningen av John Klint är ett viktigt steg i formandet av Green Cargos nya verksamhetsnära ledning, säger VD jan Kilström i ett pressmeddelande.

John Klint har en bakgrund bland annat som investeringsansvarig på Industrivärden och som managementkonsult på Occam Associates.

– Green Cargo ska ta sig genom lågkonjunkturen och leverera lönsamhet och trygga transportlösningar för det svenska näringslivet. Att vara med och bidra i den resan i den här befattningen känns mycket inspirerande, säger John Klint.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078