23948sdkhjf

Tysklands huvudstadsregion partner till Elmia Subcontractor

I årets partnersatsning har Elmia Subcontractor knutit till sig Tysklands huvudstadsregion Berlin-Brandenburg.
Regionen är Tysklands mest innovativa med en dynamisk, växande industri.

– Vi är mycket stolta över att stärka det tyska deltagandet på mässan. Tyskland är en av svensk industris viktigaste handelspartner och det ger fler möjligheter för affärer för våra utställare. Årets samarbete med en region kommer att ge en ännu närmare kontakt företagen emellan. Det kan ge många positiva effekter, säger Karla Eklund, projektledare för Elmia Subcontractor, i ett pressmeddelande.

Centrum för fordonsindustrin
Industrin är tillväxtmotorn i Tysklands huvudstadsregion, som är ett viktigt europeiskt fordonscentrum och en expansiv region för biltillverkare och deras underleverantörer. Internationella koncerner, som Mercedes, Bombardier, Rolls Royce och Arcelor Mittal, har valt att placera sina verksamheter i regionen, där även en mängd innovativa underleverantörer etablerat sig.

Företagsdelegation möter underleverantörer
Berlin-Brandenburg kommer att finnas på Elmia Subcontractor med en samlingsmonter med underleverantörer. Dessutom kommer en företagsdelegation med regionens starka varumärken att besöka mässan för att möta svenska underleverantörer.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.08