23948sdkhjf

AGAB tar hem ny order

AGAB Pressautomation har fått en ny order från Nitator som omfattar växlingsutrustning.
För att kunna erbjuda högre tillverkningskapacitet i framtiden har Nitator Hylte investerat i en av AGAB Pressautomation AB:s mobila verktygsväxlartruckar och i en coil-transportvagn. De två vagnarna är viktiga ingredienser till snabb och säker omställning i pressarna.

– Våra kunder förväntar sig att vi är flexibla med smarta lösningar och kan leverera snabbt. Därför måste vi hela tiden se till att skapa förutsättningar för detta, säger Platschefen på Nitator Hylte Stefan Gottfridsson, i ett pressmeddelande.

Enkelt, snabbt och säkert
Ett enkelt och smart sätt att öka produktionen är att snabba upp omställningarna i pressarna och därmed frigörs värdefull produktionskapacitet tack vare minimerade ställtider. AGAB har tillsammans med Nitator tagit fram ett unikt lasersystem integrerat i linjärsystemet, vilket gör så att verktygsbytet sker enkelt, exakt och säkert.

Komplett leverantör av plåtkomponenter
Nitator är en komplett leverantör av plåtkomponenter för kunder med mycket högt ställda krav på kvalitet, miljö, leveranssäkerhet och flexibilitet. I Hyltebruk tillverkar Nitator komponenter med högt teknikinnehåll genom automatiserad pressning och robotiserad press- och punktsvetsning.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094