23948sdkhjf

Jitech tar hem mångmiljonprojekt från Alfa Laval

Ordern är värd mångmiljonbelopp och ska levereras till Norge.
Verkstadsindustrin Jitech AB i Småland har tagit hem ordrar till Alfa Laval i mångmiljonklassen på kompletta fjärrvärmestationer som skall levereras till Norge.

- Det här är fantastiskt roligt och vi hoppas att detta öppnar upp till mer affärer till Norge. Det har vi redan fått signaler om. Jag kan inte avslöja ordervärdet men det är betydande för oss. Detta är en av flera nya ordrar vi fått hem som tryggar jobben för oss och det ser snart ut som att nyanställningar snart kan behövas. Vi är idag 130 anställda och vi ser ljust på framtiden med att vi tar marknadsandelar inom många områden , säger Mikael Johnsson Projekt och Marknadsansvarig på Jitech AB, i ett pressmeddelande.

Småländsk metalltillverkare
Affärsidén hos JITECH AB i Tingsryd, som ligger i södra Småland, är att tillverka produkter i stål, rostfritt och aluminium samt erbjuda montering och ytbehandling till industriföretag i olika branscher. I dag är JITECH en av Sveriges största leverantörer inom metallindustrin och levererar bland annat till gruvindustrin, entreprenad och energimarknaden.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078