23948sdkhjf

ORTIC i Borlänge tar hem order

Ordern omfattar utrustning till Arecos produktionsanläggning i Malmö.
ORTIC AB har fått en stor beställning från Areco i Malmö. Ordern omfattar en produktionsutrustning och är en tilläggsbeställning på tidigare levererad utrustning till Areco Sweden AB i Malmö.

– Det här är en viktig order för ORTIC AB och det känns extra kul att vi fått fortsatt förtroende att leverera rullformningsutrustning till Areco i Malmö, säger Peter Grufman, VD på ORTIC i Borlänge, i ett pressmeddelande.

Areco har en helt ny helautomatiserad produktionsanläggning där de erbjuder sina kunder ett komplett sortiment av takavvattningsprodukter, där bland annat hängrännor och stuprör ingår. Leveransen från ORTIC omfattar ytterligare en rullformningsmaskin för tillverkning av rörprofiler.

Om ORTIC
ORTIC AB utvecklar, tillverkar och marknadsför avancerad produktionsutrustning baserat på rullformningsteknik. Framtiden för rullformningstekniken ser ljus ut då den dels är en mycket kostnadseffektiv tillverkningsmetod och dels är synnerligen lämpad för att forma de höghållfasta och ultrahöghållfasta stål som ökat i användning på senare år.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.156