23948sdkhjf

Nya lokaler och fullt upp för JT Automation

Nya lokaler i Kungsör och många uppdrag. Enda problemet? Svårt att hitta ny personal, menar Mattias Tingvall, ägare till JT Automation.

Efter många i samma lokal har företaget JT Automation fått en ny hemvist. Men att den gamla byggnaden skulle byggas om till lägenheter och tvingade ut JT Automation – har nu blivit ett lyft för företaget som fått helt fräscha lokaler i Kungsör på Ekebystigen 4.

– Lokalerna är helt nybyggda och bättre anpassade för vår verksamhet. Här kan vi placera våra maskiner, arbeta på ett mer effektivt sätt, få det lättare med transport och bättre för att ta emot kunder, säger en av företags ägare, Mattias Tingvall.

JT Automation bedriver skärande bearbetning och konstruktion och tillverkning av specialmaskiner och pneumatikkomponenter. På företaget är det full aktivitet för de tio anställda och det råder ingen brist på arbetsuppgifter – tvärtom.

– Det går bra för oss, vi har mycket att göra. Enda problemet är att vi har svårt att hitta ny personal som gör att vi kan ta på oss mer arbete. Vi hade nog kunnat vara minst 3-4 anställda till, säger Mattias Tingvall.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.348