23948sdkhjf

EPLAN blir Siemens PLM Solution Partner

EPLAN har ingått ett samarbete med Siemens och blivit PLM Solution Partner. Syftet är att erbjuda ett gränssnitt mellan två system.
Sedan mitten av april har Eplan varit en officiell Siemens PLM Solution Partner. Syftet med partnerskapet är att erbjuda ett gränssnitt mellan två marknadsledande system - Eplan och Teamcenter.

Genom integrationen kan konfigurationsdata för EPLAN-plattformen nu bearbetas i Teamcenter, vilket företag från olika branscher kan dra nytta av.

- Den nya Teamcenter-integrationen öppnar upp fler dörrar för oss på den växande marknaden för PLM-lösningar, säger Maximilian Brandl, styrelseordförande på Eplan, i ett pressmeddelande.

Ökad processäkerhet
Partnerskapet innebär ett integrerat arbetssätt som ökar dataenhetligheten. Med hjälp av omfattande och konsekventa grunddata blir effekten bland annat minskade ledtider och kostnader samt transparens i produktmodellen vilket innebär garanti för tillförlitlighet och kvalitet i hela produktutvecklingsprocessen.

Om EPLAN Software & Service
EPLAN Software & Service utvecklar tekniska lösningar som påskyndar produktutveckling. Eplans produktplattform säkerställer största möjliga produktivitet och dataintegration.

Leverantören utvecklar skräddarsydda PDM- och PLM-koncept specifikt för kunden och erbjuder omfattande tjänster såsom anpassning, rådgivning och utbildning.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094