23948sdkhjf

Areco förvärvar i Norge: ”Unik möjlighet“

Stålleverantören Areco förvärvar majoritetsandelar av norska Taksenteret i Trondheim. Därmed tar Areco ytterligare steg på den norska marknaden.

– Vi är glada över att välkomna Taksenteret till Areco-familjen. Genom att dra nytta av Taksenterets kunskap och erkända rykte inom plåtslagerisektorn, tillsammans med Areco:s omfattande sortiment, skapar vi en unik möjlighet att erbjuda en bredare produkt- och tjänsteportfölj. Denna sammanslagning av expertis och resurser är en kraftfull kombination som möjliggör för Areco att utveckla den norska proffsmarknaden ytterligare. Vi har haft en lång och framgångsrik relation med Taksenteret och ser fram emot de möjligheter som detta partnerskap medför för våra kunder, säger Arecos vd Peter Areskog, i en kommentar.

Taksenteret är en bygghandel inom tak- och plåtslageriprodukter med ägarna Terje och Ståle Guldvik i spetsen. De kommer även att fortsätta att leda verksamheten framöver. 

Genom Taksenteret-förvärvet sätter Areco en grund för tillväxt och expansion i hela Norden.

– Genom att kombinera Areco:s breda produktsortiment inom stål, metaller och byggprodukter tillsammans med Taksenterets erfarenheter och djup förståelse för den norska marknaden, kommer förvärvet att innebära en större utbud av högkvalitativa produkter och tjänster för våra proffskunder, säger Terje Guldvik, vd för Taksenteret.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078