23948sdkhjf

Ståthöga MA Teknik expanderar

Under hösten investerar Ståthöga Teknik i en ny verkstad i Norrköping.
Vid årsskiftet 2011/2012 gick Ståthöga verkstad och MA Teknik AB i Norrköping samman och bildade Ståthöga MA Teknik. Kommande höst satsar företaget 17 miljoner kronor på en ny verkstad i Norrköping. Den nya enheten förväntas vara klar i december.


– Det blir en stor vinst för oss när all verksamhet ligger samlad, säger VD Henrik Fältmars till affarsliv.com. Vi får bättre arbetsytor och våra kunder kommer också att märka att allt flyter bättre.

I dagsläget har företaget verksamhet på två olika platser i Norrköping, men efter sammanslagningen är det en naturlig följd att flytta till en gemensam verkstad. Fusionen har även lett till både nyanställningar och ökad omsättning


– Vi har ökat kraftigt och vår nya verkstad blir viktig i den fortsatta satsningen, säger Henrik Fältmars. Här ska vi ha maskinverkstad, svets- och plåtverkstad på 1500 kvadratmeter. Men vår allra viktigaste produkt är vår personal som vill framåt och hjälper oss att ständigt utvecklas.


2012 omsatte Ståthöga MA Teknik 59 miljoner kronor och omsättningen 2013 beräknas bli cirka 61 miljoner kronor. Företaget har 42 anställda.


Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.079