23948sdkhjf

Utmaningen som traditionell plåttillverkning brottas med

Hur ska plåtindustrin lyckas behålla konkurrenskraft inom enstycks och fåstycksproduktion när mycket produktion plockas hem? 

Genom minskade ställtider och ökad flexibilitet. Salvagnini visar upp hur de har löst det på Elmia Plåt.

– Vi ser att det här är utmaningen som våra kunder inom traditionell plåttillverkning brottas med. Salvagninis lösning på detta bygger på maskiner med minimal ställtid för maximal flexibilitet och produktivitet – allt inom liten produktionsyta, säger Stefan Ek, vd Salvagnini Scandinavia, i en kommentar.

Salvagnini anses som pionjärer inom panelbockning. Idag har de färdiga produktionsstyrningslösningar och automationslösningar för KIT och enstycksproduktion.

Utöver det så bygger och säljer Salvagnini flexibla system och maskiner för bearbetning av tunnplåt, så som stansmaskiner, panelbockningsmaskiner, kantpressar, fiberlaserskärmaskiner, FMS-linjer, automatiska lagertorn och programvara.

– Vi ser fram emot att möta både nya och befintliga kunder och hoppas nå ut till proaktiva företag som vill maximera sin produktion och öka sin flexibilitet gentemot sina kunder, säger Stefan Ek, i en kommentar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078