23948sdkhjf

Mer additiv tillverkning i metall när Prototal förvärvar nytt

Prototal Industries förvärvar CA Models Limited, specialist inom additiv tillverkning.

Det nya förvärvet stärker Prototal Industries marknadsposition i England genom att lägga till additiv tillverkning i metall i erbjudandet. Vidare utökas erbjudandet även av 5-axlig CNC-bearbetning, CNC-svarvning, EDM-trådgnistning, CMM-mätning, 3D-skanning samt ett brett utbud av polymera material för 3D-printning i SLA och SLS.

CA Models Limited, med säte i Stirling, Skottland, bidrar med viktig expertis och kompetens till bolaget och stärker deras erbjudande till tillverkningsindustrin i Storbritannien.

– Vi är glada att välkomna CA Models till Prototal Industries. Detta strategiska förvärv överensstämmer med vår vision om tillväxt och innovation. Vi är övertygade om att integrationen mellan våra team kommer att stärka vår position som det givna valet av produktions partnern i Storbritannien och Europa, säger Jan Löfving, vd för Prototal Industries, i en kommentar.

Gregory Campbell, Operations Director för CA Models, kommenterar också förvärvet.

– Med vår erfarenhet av additiv tillverkning i metall och CNC-bearbetning kan Prototal Industries nu erbjuda sina kunder ett bredare sortiment.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078