23948sdkhjf

Mekanotjänst Industrier har blivit Achilles JQS-certifierad

Mekanotjänst Industrier har blivit certifierad som Achilles JQS-leverantör.
Mekanotjänst Industrier AB har nu blivit certifierad som Achilles JQS-leverantör. Certifieringen förstärker företagets varumärke på den Nordiska marknaden med fokus på olje- och gasindustrin.

- Vi jobbar redan med ett antal kunder inom olje- och gasindustrin. Certifieringen kan öppna flera dörrar och hjälpa oss att nätverka på den nordiska marknaden där det finns stor potential, säger Lennart Edling, VD och koncernchef Mekanotjänst Industrier, i ett pressmeddelande.

19 till 21 augusti 2013 ska Mekanotjänst Industrier ställa ut på den nordiska mässan ONS 2013 i Norge som har inriktning just mot branschen olja och gas. Lennart Edling ser mässan som en perfekt plats att träffa nya potentiella kunder och presentera företagets tjänster och kompetens inom mekanisk produktion.

Achilles JQS för samman kvalificerade leverantörer
Achilles JQS är grundat 1991 och betyder Achilles Joint Qualification System. I nätverket ingår stora aktörer och leverantörer som jobbar bland annat inom olje- och gasindustrin. Målet för nätverket är att optimera inköpen och samla kvalificerade leverantörer på ett och samma ställe där affärerna kan göras.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094