23948sdkhjf

Kwintet samarbetar med Toyota

Avtal tecknas mellan Kwintet Solutions och Toyota Material Handling Europe gällande arbetskläder.
Kwintet Solutions har ingått ett samarbetsavtal med BT Europe AB, en del av Toyota Material Handling Europe.

– Vi är mycket glada över det här avtalet. Det rör sig om leverans av arbetskläder till 4500 användare runt om i Europa och sträcker sig över två år, säger Göran Strömstedt, Key Account Manager, Kwintet Solutions, i ett pressmeddelande.

Det nytecknade avtalet gäller specialproducerade arbetskläder från Kwintet Solutions till användare inom service och eftermarknadsområdet. Kollektionen är anpassad efter kundens behov både vad gäller design, funktion och material. Sortimentet består av midjebyxor, overaller, jackor och tröjor. De första leveranserna har redan påbörjats och kommer successivt nå användarna i de 30 länder runt om i Europa som ingår i avtalet.

Om BT Europe
BT Europe är en av världens största tillverkare av lagertruckar. Företaget är en del av Toyota Material Handling Group, en av världens ledande leverantörer av materialhantering, och ingår i Toyota Industries Corporation.

Om Kwintet
Kwintet Sverige AB är en del av Kwintet-koncernen, som är Europas största leverantör av arbets- och profilkläder. Inom koncernen finns varumärken som Fristads Kansas, Acode, Bragard, Clinic Dress, B&C och Wenaas. Kwintet finns representerade i 24 länder och har fem egna tillverkningsenheter. Koncernen omsätter ca 600 MEUR och har 3 300 anställda.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.08