23948sdkhjf

Nu ska Outokumpu digitalisera mera

Outokumpu fördjupar samarbetet med Metalshub, en leverantör av råvaruanskaffningslösningar, för att digitalisera sin råvaruförsörjning.

Outokumpu, som är en del av en global försörjningskedja, har kunder runt om i världen som förväntar sig en spårbar försörjningskedja, vilket innebär att bolaget har stränga krav på sina leverantörer. Att digitalisera processerna i försörjningskedjan är en viktig del av arbetet, beskriver Outokumpu.

Man har tidigare använt Metalshubs tjänster men nu vill man utöka användningen av tjänsten till att även fånga upp avrop direkt till leverantörer eller kontrakt via inköpsplattformen. Genom att göra detta kommer Outokumpu att förbättra den operativa effektiviteten och standardisera dokumentation i samarbete med leverantörerna.

– Upphandling spelar en strategiskt viktig roll för att möjliggöra Outokumpus hållbarhetsresa. Därför arbetar vi tillsammans med våra leverantörer för att stärka hållbarheten i hela försörjningskedjan – inklusive miljö-, sociala och styrningsaspekter. Vi har letat efter den bästa partnern för att digitalisera vår inköpsprocess och har bestämt oss för att Metalshubs supply chain-lösning är det bästa alternativet för oss när vi överväger inköp av råvaror. Vi ser denna förändring som en nödvändighet för att säkerställa en dokumenterad, transparent och kompatibel inköpsprocess. Vi är glada över att samarbeta med vår partner Metalshub ytterligare för att täcka alla våra råvaror, och vi bjuder nu in våra råvaruleverantörer att gå med oss ​​på Metalshub-plattformen, säger Marc-Simon Schaar, Chief Procurement Officer på Outokumpu.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.125