23948sdkhjf

Elektroautomatik tar hem order från Volvo

Elektroautomatik säkrar framtiden med ytterligare en betydande order från Volvo Car Corporation.
Elektroautomatik fortsätter att expandera och levererar ännu en gång till ett av de större tongivande företagen inom fordonsindustrin, skriver företaget i ett pressmeddelande.

- Vi skall göra anpassningar på nuvarande linjer inför kommande projekt, berättar Peter Ljungberg, ansvarig säljare på Elektroautomatik i Sverige AB. Detta är en viktig order för oss och visar att vi har förtroendet att kunna leverera. Orderingången från företag inom fordonsindustrin betyder mycket för oss då de ställer hårda krav på leverans och kvalité vilket hela tiden gör att vi måste utvecklas och bli ännu bättre.

Ser ljust på framtiden
I och med denna order har Elektroautomatik nu säkrat upp inför framtiden och hoppas på att kunna fortsätta expandera. Elektroautomatik gör nu flera stora satsningar för att kunna möta den ökande efterfrågan.

- Det är roligt och utvecklande att få dessa stora förtroenden från våra kunder, för att kunna överträffa förväntningarna har vi bland annat flyttat till nya stora lokaler här i Göteborg och vi har precis börjat en stor utbyggnad i Skövde. Det är glädjande att vi i Västsverige har utvecklats så väl, så att vi kan konkurera med såväl svenska som utländska bolag, berättar Mikael Gustavsson, VD.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.125