23948sdkhjf

Inission tecknar avtal med EcoGuard

Det treåriga avtalet mellan Inission och EcoGuard värderas till cirka 25 MSEK.
EcoGuard har valt att fördjupa samarbetet med Inission genom ett nytt treårsavtal för tillverkning av företagets produkter. Avtalet värderas till cirka 25 MSEK.

Inission är sedan tidigare EcoGuards huvudleverantör och det nya avtalet innebär leverans av kompletta produkter samt ansvar för EcoGuards lager i Örebro.

-Vi har ett bra samarbete och nu har vi valt att ytterligare fördjupa det. EcoGuard är ett företag som växer kraftigt och vi önskar en leverantör som har förmågan att vara flexibel och lyhörd och växa tillsammans med oss. Vi upplever att Inission har de kvaliteterna, säger Gunnar Tysk, delägare och produktionsansvarig på EcoGuard, i ett pressmeddelande.

Om EcoGuard
EcoGuard gör det möjligt för fastighetsägare och boende att hålla koll på hur mycket värme, vatten och el som används. Det sker dels med EcoGuards trådlösa system för mätning av temperatur och förbrukning, dels genom att visualisera energianvändning i fastigheter på individuell nivå genom mjukvaran EcoGuard CURVES.

EcoGuard har cirka 100 000 mätpunkter i Sveriges fastigheter och har kontor i Stockholm, Örebro, Norrköping, Malmö och Göteborg.

Om Inission
Inission erbjuder nordiska industrikunder skräddarsydda tillverknings- och logistiktjänster
för kompletta elektroniska produkter. Företaget omsätter ca 300 MSEK och har etableringar i Stockholm, Göteborg, Munkfors, Pajala och Tallinn.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.283