23948sdkhjf

Industriarbetsgivarna omorganiserar ledningsgruppen

Ny förhandlingschef och ny vice VD för Industriarbetsgivarna.
Industriarbetsgivarna har utsett Per Widolf till ny förhandlingschef och Robert Schön till vice VD för organisationen. Per Widolf, Robert Schön och Per Hidesten, VD, fortsätter även efter förändringen att utgöra Industriarbetsgivarnas förhandlingsledning.

I samband med förändringen samlas samtliga förhandlare inom organisationen under en och samma chef, Per Widolf. I sin roll som vice VD blir Robert Schön ansvarig för de långsiktigt strategiska förhandlingsfrågorna. Förändringen träder i kraft den 1 september 2013.

-Det här är en del i en långsiktig strategi där vi fortsätter att utveckla våra styrkor med sikte mot nästa avtalsförhandling, 2016, och avtalsförhandlingarna därefter. Samtidigt som Per Widolf tar över ansvaret som förhandlingschef så lägger vi också fast att Robert Schön fortsätter inom Industriarbetsgivarna även över nästa avtalsförhandling, säger Industriarbetsgivarnas VD, Per Hidesten, i ett pressmeddelande.

Förändringen stärker och ger kontinuitet åt Industriarbetsgivarnas förhandlingsorganisation. Redan om mindre än tre år så är det dags för en ny avtalsförhandling och Industriarbetsgivarna är den industriorganisation som har flest fackliga motparter att sluta avtal med.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078