23948sdkhjf

Vässa din kompetens – här finns digitala branschutbildningar samlade

Metal Supplys huvudkoncern, Nordiske Medier, lanserar sajten nmplus.se där företagets växande flora av branschspecifika digitala utbildningar samlas. De flexibla utbildningarna låter deltagaren själv bestämma när, var och hur den ska genomföras innan det är dags att diplomeras inom sitt unika specialområde.

Utbudet av digitala utbildningar växer för Metal Supply. Nu lanserar huvudkoncernen sajten nmplus.se där alla branschspecifika utbildningar, information och anmälan finns tillgängligt.

Utbildningarna tar deltagaren på en pedagogisk utbildningsresa via en digital plattform där experter från branschen knutits till utbildningarna. Deltagaren får uppleva tips och råd i form av repeterbara video-lektioner i olika avsnitt samtidigt som lärorika övningar i form av självtest, arbetsuppgifter och diskussionsfrågor förkovrar deltagaren inom sitt branschområde.

Vi ser verkligen fram emot att lansera flera spännande utbildningar Magnus Kepinski

Just nu finns tre kunskapshöjande utbildningar tillgängliga för den som behöver vässa kunskaperna inom energieffektivisering, hållbar produktion eller processvätskor.

– Vi är imponerade av resultatet och de proffsiga utbildningarna som blev resultatet av vårt samarbete med Nordiske Medier och Coursio, säger Per Vesterberg från Wallenius Water som har bidragit med experter inom området för processvätskor.

Allt som behövs är en internetuppkoppling och en mobil eller dator för att starta, sedan har deltagaren tillgång till kursen i ett halvår för att genomföra sin förkovrande utbildning i egen takt och när det passar. Alla utbildningar avslutas sedan med ett test som deltagaren behöver klara för att få ditt diplom som bekräftar de utökade kunskaperna.

– Satsningen är ett naturligt steg för oss som branschmediakanal. Vi ser verkligen fram emot att lansera flera spännande utbildningar på vår nya sajt inom olika branscher och därmed erbjuda kompetensutveckling på ett lättillgängligt sätt, säger Magnus Kepinski, vd Nordiske Medier.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078