23948sdkhjf

Ruukki expanderar

Ruukki expanderar det globala försäljningsnät inom specialstål.
Ruukki Sverige AB utökar sitt globala försäljningsnät inom specialstål genom att öppna nya kontor och anställa över 40 experter för att stärka försäljning och teknisk service. Målet är tillväxt inom specialstål i såväl Asien, Afrika och Amerika som i Europa.

Ruukkis mål är att försäljningsnätet ska täcka alla viktiga marknadsområden och ge stöd till det befintliga effektiva partnernätverket. Ruukki kommer att nyanställa i Amerika, Afrika, Kina, Mellanöstern Sydostasien och Australien. I Europa planerar Ruukki att anställa nya professionella säljare i nästan alla länder där man har verksamhet.

-Genom att vi är nära kunderna även geografiskt kan vi ge ännu snabbare och flexiblare service än förut. Bland annat byggnads- och gruvindustrin erbjuder stor tillväxtpotential på både utvecklade marknader och tillväxtmarknader. Genom att stärka vår tekniska kundsupport kan vi erbjuda teknisk rådgivning och samarbete till allt fler kunder, säger Thomas Hörnfeldt, SVP, Special Steels & International Sales på Ruukki Metals, i ett pressmeddelande.


Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078