23948sdkhjf

LVD köper Pullmax AB

LVD Company har förvärvat Pullmax AB i Göteborg
Pullmax AB i Göteborg,världsledande inom avancerade stansmaskiner och automation för plåtindustrin, har köpts upp av belgiska LVD Company N.V, skriver bolaget i ett pressmeddelande. Förvävet kommer att innebära ett utökat sortiment av stansmaskiner för LVD, samtidigt som företagets försäljnings och servicenärvaro i Norden stärks för övriga plåtbearbetningsmaskiner.

Pullmax försäljnings och serviceorganisation i Sverige blir en del av LVD koncernen, en av världens ledande tillverkare av plåtbearbetningsmaskiner med tillverkning i Belgien, Frankrike, Slovakien, USA och Kina och med representation i över 50 länder inklusive 20 dotterbolag för lokal försäljning och service.

-Köpet av Pullmaxgruppen stärker LVD:s varumärke eftersom det möjliggör för oss att erbjuda ett exklusivt sortiment av värdeskapande stansteknologi och stärker vår närvaro i Skandinavien, säger Jean-Pierre Lefebvre, ordförande i LVD.

LVD ser fram emot fortsatt framgång och tillväxt i Skandinavien genom att kombinera Pullmax marknadsnärvaro och kunskap om marknaden med LVDs kompletta sortiment av plåtbearbetningsmaskiner och leverera en komplett tjänst till sina kunder.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078