23948sdkhjf

Vi söker vikarierande reporter med digital känsla till Helsingborg

Nordiske Medier söker nu en vikarierande reporter vid vår redaktion i Helsingborg när en av våra medarbetare går på föräldraledighet i mars 2024.

Vi söker dig som är positiv och rapp, som kan hugga i och komplettera vårt redaktionella team. Du befinner dig antingen tidigt i karriären eller har arbetat några år. Viktigt är att du har öga för digital publicering och sociala medier. Vi vill att du behärskar fotografering och kan hantera rörlig bild.

Hos oss kommer du att arbeta i en grupp med ett antal print- och digitala B2B-titlar inom industriområdet. Ditt främsta fokusområde blir dock mot en digital nyhetskanal inom metallområdet.

Du har erfarenhet som skribent och har intresse av industri-, teknik-, företags- och affärsjournalistik. Ett plus, men inget krav, är om du har arbetat mot B2B tidigare och har teknik- eller ingenjörsbakgrund.

Uppdraget består i huvudsak av att självständigt göra reportage, intervjuer och artiklar som dagligen publiceras digitalt samt skriva och bidra med idéer till de titlar du arbetar med.

Vi kan erbjuda dig en modern och trevlig redaktionell miljö med arbetskollegor i flera nordiska länder. Hos oss får du ett varierande arbete där du mest befinner dig på redaktionen, men ibland också är ute och reser, både nationellt och internationellt, för att besöka intressanta företag, spännande event eller viktiga presskonferenser.

Vid Helsingborgskontoret ger vi bland annat ut Process Nordic, Packmarknaden, Plastforum, Recycling & Miljöteknik, Verkstäderna, Underhåll & Driftsäkerhet samt Metal Supply.

Vi önskar ha den nya reportern på plats i mitten av mars 2024. Urval och intervjuer sker löpande, och tjänsten tillsätts när vi hittat rätt person. Skicka därför din ansökan med cv och personligt brev så snart som möjligt eller senast den 11 december.

Mejla din ansökan med rubriken ”Reporter i Helsingborg” i ämnesraden till magnus.lilienstrom@nordiskemedier.se

Krav: B-körkort

Behärska engelska i tal och skrift.

Vi följer avtal mellan Medie- och Informationsarbetsgivarna och Svenska Journalistförbundet.

Frågor om tjänsten besvaras av: Magnus Lilienström, chefredaktör/kontorsansvarig magnus.lilienstrom@nordiskemedier.se

Nordiske Medier ingår i Det Nordjyske Mediehus, som är en av Danmarks största mediekoncerner. Nordiske Medier är en av Skandinaviens största aktörer inom B2B-medier med över 50 olika medier och branschportaler till näringslivet. Nordiske Medier har över 200 medarbetare i Ålborg, Köpenhamn, Göteborg, Stockholm, Helsingborg och Oslo.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.141