23948sdkhjf

Elmiamässan 2014 redan fullbokad

Ett år innan Elmia Svets och Fogningsteknik arrangeras, är mässan i stort sett fullbokad.
Det är cirka ett år kvar till Elmia Svets och Fogningsteknik arrangeras igen. Redan nu är mässan i det närmsta fullbokad.


–Det här är bästa betyget, att vi skapat en mässa som branschen verkligen gillar, säger Lina Kåvestam, projektledare på Elmia, i ett pressmeddelande.

När Elmia Svets och Fogningsteknik arrangerades för första gången 2012 blev det succé. Mässytan såldes slut och över 6000 besökare räknades in. När datum för nästa arrangemang sedan släpptes, 6–9 maj 2014, dröjde det inte länge innan mässhallen var fulltecknad.


–Jag skulle förklara framgången med tre faktorer. Dels har vi som branschorganisation gjort en medveten satsning på mässan. Och när man bestämmer sig för något och går in för det, brukar det bli bra. Dels har vi ett nära samarbete med Elmia, säger Mathias Lundin, vd för branschorganisationen Svetskommissionen.

Den tredje framgångsfaktorn menar Lundin är branschens eget intresse och motivation för att nätverka och samarbeta.


–De inser behovet av detta, för du kan inte lösa alla problem själv på din kammare, utan behöver input från andra. Mässan är en mötesplats där man både kan hämta kunskap och nätverka, säger Mathias Lundin.

Elmia Svets och Fogningsteknik visar hela fogningsbranschens utbud och vänder sig till besökare inom bland annat fordonstillverkning, VVS, stålbyggnad och energi. Till mässan kommer inköpare, konstruktörer, produktionsledare samt svetsarna själva.



Elmia Svets och Fogningsteknik är Nordens största branschmässa för svets- och fogningsbranschen och arrangeras i samarbete med Svetskommissionen. Mässan hålls på Elmia i Jönköping och lockade vid premiären 2012 drygt 6 000 besökare. Den 6–9 maj 2014 hålls mässan på nytt. Parallellt arrangeras även mässan Elmia Automation.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.07