23948sdkhjf

Hydroscand expanderar

Hydroscand bygger centrallager utanför Tallinn.
Den 20 maj togs första spadtaget på Hydroscand AB:s nya centrallager i Tallinn, Estland, enligt ett pressmeddelande. Det nya centrallagret kommer vara cirka 9000 kvadratmeter och serva Hydroscands filialer i bland annat Estland, Lettland, Litauen, Vitryssland och Ryssland med slang och ledningskomponenter.

Lagret ligger i ett industriområde med bra logistiskt läge och den nya byggnaden kommer inrymma även den lokala butiken. Detta innebär att Hydroscand kommer kunna förbättra service gentemot kunderna, både lokalt i Tallinn samt i Estland, Lettland, Litauen, Vitryssland och Ryssland. Centrallagret är ytterligare ett steg i Hydroscands satsning på den globala expansionen.

Den första etappen på 6000 kvadratmeter beräknas vara klar i december i år och sedan kommer ytterligare 3000 kvadratmeter att byggas.

Hydroscand AB är marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien. Med en omsättning på 190 miljoner Euro (2011), 120 filialer, mer än 400 återförsäljare och drygt 850 anställda servar företaget över 21 000 kunder i Europa, Asien och Afrika.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.312