23948sdkhjf

Gemensam syn på stålindustrin för bolagen samman

Innovativa start up-företaget Stilride inleder ett samarbete med ståltillverkaren Outokumpu. Det gemensamma målet är att förändra stålproduktion från grunden.

Samarbetet presenterades under stålmässan Blech Expo i Stuttgart och syftar till att hitta grönare lösningar under hela processen, från produktion till konstruktion.

Det nya partnerskapet innebär att samarbetet mellan bolagen utökas eftersom att Outukumpu sedan innan varit den utvalda stålleverantören till Stilrides el-motorcykel Stilride 1.

– Vi ser många likheter mellan vår och Outokumpus syn på framtiden för branschen vad när det kommer till möjligheter och krav på miljöanpassningar. I och med det här samarbetet kan vi dra fördelar av varandras kunskap, men också gemensamt pressa oss själva att våga ta större kliv framåt, säger Jonas Nyvang, medgrundare och vd för Stilride, i en kommentar.

I det gemensamma arbetet finns Outokumpus rostfria Circle Green-stål på ena sidan och Stilrides plåtteknik Stilfold på andra. Nu planerar bolagen gemensamma fallstudier samt försäljnings- och marknadsföringsinitiativ som riktas mot primärindustrierna. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078