23948sdkhjf

Stålleverantören expanderar söderut

Stålleverantören Repay förvärvar större delen av maskinparken i Svedalaföretaget Laserstans Techpros konkursbo. Det innebär att Repay nu finns på elva platser runt om i Sverige, från Kiruna till Svedala. Vi frågar även vd Peter Jonsson om hur expansionsplanerna ser ut framöver.

Laserstans Techpro ligger i Svedala, utanför Malmö, och har arbetat med legotillverkning av stålprodukter med laserskärning och kantbockning som specialitet.

Nu startar Repay ny verksamhet i de befintliga lokalerna med förhoppning att tidigare kunder ska fortsätta handla. Ny platschef blir Susanne Ericsson, som närmast kommer från en roll som innesäljare på Laserstans.

Repays vd Peter Jonsson ser Svedala, och Skåne i stort, som en mycket relevant marknad.

– Vi gjorde ett liknande förvärv i Halmstad 2022 och det visade sig vara ett snabbt och kostnadseffektivt sätt att komma in på en ny plats. Hela Skåne är en mycket intressant marknad för oss. Vi är övertygade om att vårt erbjudande kan locka många kunder här och att vi därmed kan fortsätta vår tillväxtresa i södra Sverige, säger han.

Vi frågar honom om hur expansionen ser ut framåt.

– Vår vision är Tillväxt tillsammans, och det innebär för oss att vi ska fortsätta växa med kunder, leverantörer och medarbetare. Vi kommer absolut att finnas på fler ställen och vi tittar även på att etablera oss i andra länder.

Repay Svedala kommer att samarbeta med alla Repay-enheter i Sverige när det behövs, precis som alla andra enheter också gör, för att kunna ha ett så starkt erbjudande som möjligt.

– Vi ser fram emot att Repay Svedala ska bli en trygg och stabil leverantör som satsar på tillväxt tillsammans med våra kunder, säger Peter Jonsson.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.926