23948sdkhjf

DynaMate Industrial Services AB förvärvar verksamheten i EME AB

DynaMate Industrial Services AB, ett helägt dotterbolag till Scania CV AB, har idag den 20 juni tecknat avtal om att förvärva verksamheten i företaget EME AB i Eskilstuna.
DynaMate Industrial Services AB förvärvar den 20 juni verksamheten i EME AB. Ett tjänsteföretag med specialisering på att hjälpa företag att optimera sitt underhåll.

- Med det här förvärvet kompletterar vi vårt redan breda tjänsteutbud och skapar en bra grund för att ytterligare växa mot industrikunder, säger Dynamate Industrial Services VD Pär Holmgren i ett pressmeddelande. Vi har god kännedom om EME ABs verksamhet och ser fram emot att integrera företaget i vår egen verksamhet i Eskilstuna.

Genom förvärvet fortsätter Dynamate Industrial Services att stärka sin position inom affärsområde produktion och som en av Sveriges mest kompletta industriserviceleverantörer.

EME AB har sin verksamhet förlagd i Torshälla och kunderna återfinns i Mälardalsområdet. Inriktningen är leverans av nyckelfärdiga åtaganden med projektering, konstruktion, tillverkning, montage och driftsättning. Antalet anställda är idag 20 personer.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.062