23948sdkhjf

Edeco Tool utvecklar samarbete med Amada

Bolaget utökar nu sitt sortiment med japanska Amadas kapmaskiner.
Karlstadsbaserade verktygsspecialisten EDECO TOOL har under flera år samarbetat med japanska AMADA MACHINE TOOLS och nu utökas sortimentet med kapmaskiner från samma tillverkare. Det nya avtalet har redan resulterat i flera goda affärer för Edeco Tool. Även Amada ser samordningsvinster i ett utökat samarbete.

– Amada ser, liksom vi, fördelar med att kunna erbjuda både sågblad och maskiner genom samma kanal, säger Thomas Håkansson, Edecos produktchef inom kapning, i ett pressmeddelande. Kompetens och service finns på så vis enbart ett samtal bort. Kunden slipper två parallella kontaktvägar och eventuella tvister kring uppkomna fel.

Under loppet av några få år har Edeco Tool byggt upp ett program av japanska kvalitetsprodukter som omfattar allt från bandsågblad och klingor till kompletta kapmaskiner. För cirka tre år sedan inleddes samarbetsavtal kring AMADA MACHINE TOOLS och försäljningsutvecklingen under de första åren har överträffat förväntningarna.

–Sett i backspegeln är det här ett av Edecos viktigaste beslut, säger Anders Höögh, Edecos VD, i ett pressmeddelande. Tillsammans med Amada har vi tagit ett rejält steg framåt inom ett av våra viktigaste produktområden. Med Amadas produkter i portföljen har vi utvecklat vår egen organisation och, inte minst, djupet i relationerna med våra kunder.

Hos Edeco Tool pågår även ett arbete med att bygga upp ett reservdelslager och en serviceorganisation.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.079