23948sdkhjf

Predire Testcenter satsar i Kina

Företaget öppnar dotterbolag i Shanghai, Kina.
Predire Testcenter AB startar upp ett dotterbolag i Shanghai. Etableringen i Kina ska säkerställa och stärka kontakter med europeiska kunder samt öka närvaron i viktiga områden för forskning & utveckling inom bilindustrin.

-Genom att starta i Shanghai kommer vi att säkerställa och stärka våra kontakter med redan befintliga europeiska kunder, samt att finnas etablerade i ett av de snabbast växande områdena inom Forskning & Utveckling för bilindustrin i världen.
 Detta kommer naturligtvis också att ge oss stora möjligheter för att hitta och hjälpa nya kunder i deras utvecklingsprojekt, säger den utnämnda VD:n i Kina, Johnas Rundgren, i ett pressmeddelande.

Sedan 1995 har Predire Testcenter erbjudit testsimuleringar, kvalitetssäkrande tjänster, som exempelvis klimat-, miljö- och funktionsanalyser, samt verifieringar för kunder som till största delen varit baserade inom Europa.
 En stor del av kunderna arbetar inom den kvalitetskrävande fordonsindustrin. Bolaget samarbetar med flera välkända OEM varumärken som exempelvis Mercedes, Volkswagen och BMW. Bolaget finns för närvarande etablerat på fyra orter med huvudkontor/testcenter i Sölvesborg, laboratorium i Olofström, testcenter i Grevenbroich, Tyskland samt en On-site support i Burscheid, Tyskland.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.063