23948sdkhjf

Snart Skärtorsdag – den skärande bearbetningens dag

Skärteknikcentrum Sverige ordnar årligen branschdagen Skärtorsdag och det har ingenting med påsken att göra. Årets Skärtorsdag går av stapeln den 5 oktober och är en dag full av nätverkande med fokus på skärande bearbetning och hållbar konkurrenskraft.

Martina Elf, kommunikationsansvarig på Skärteknikcentrum Sverige, berättar att dagen bland annat kommer bestå av ett inspirerande talarprogram som sätter ljuset på utmaningar och lösningar för branschen. 

Detta kompletteras med en minimässa där utställare och besökare får möjlighet att mingla och knyta kontakter. Sammanlagt beräknas ett 60-tal gäster komma.

– Utöver detta erbjuder vi en branschmiddag och för de som stannar kvar finns det på fredagen möjlighet att göra ett intressant företagsbesök.

Vad kan man då förvänta sig av Skärtorsdagen? Dels en hel del erfarenhetsutbyte med branschkollegor, nya kunskaper och genom minimässan kan man också ta del av flera nyheter på marknaden.

Vad är syftet med att ha en sådan här dag?

– Skärteknikcentrum Sveriges uppdrag är att driva frågor som utvecklar branschen för skärande bearbetning. Skärtorsdag är en årlig mötesplats där fokus ligger på frågor som rör vår framtida konkurrenskraft, säger Martina Elf.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.203