23948sdkhjf

Comfort förvärvar Bergsvikens Industriplåt: "Helt rätt"

Installationsföretaget Comfort förvärvar Bergsvikens Industriplåt AB. Köpet markerar ett steg i Comforts strävan att utöka sitt erbjudande i Norrbotten och Västerbotten.

Bergsviken Industriplåt är baserat i Öjebyn i Piteå med en verksamhet inom industriplåt, industriisolering samt VVS-isolering. Bolaget, som omsätter 14 miljoner årligen, är idag 11 anställda och har är en etablerad aktör inom branschen. 

– Helt rätt partner och ett värdefullt tillskott till Comfort-familjen. Deras expertis och förmåga att leverera högkvalitativa tjänster gör det här förvärvet till ytterligare en viktig del av vår satsning i regionen, säger Göran Swedérus, vd på Comfort i ett pressmeddelande.

På Bergsvikens Industriplåt erbjuds både små och stora projekt, från mindre till privatpersoner till storskaliga industriella installationer. 

Bergsvikens Industriplåts vd Mikael Lundgren kommenterar partnerskapet.

– Vi har en lång och beprövad erfarenhet samt fina referenser från några av Sveriges ledande industriföretag. Det känns riktigt bra att ansluta sig till en multidisciplinär och stor aktör som Comfort. Tillsammans blir vi ännu starkare.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.062