23948sdkhjf

Goodtech utökar kontrakt för Mall of Scandinavia

Det nya kontraktet innebär en funktionsleverans inom automation.
Goodtech Projects & Services AB utökar sina åtaganden i anslutning till nya Mall of Scandinavia i Stockholm. Det nya kontraktet omfattar ansvar för en funktionsleverans inom automation och kompletterar det tidigare partneringsavtalet med PEAB Sverige AB avseende el- och teleinstallationer till det nya köpcentret utan för Friends Arena i Solna.

- Det är riktigt roligt att vi även lyckats få in automationsdelen i detta stora och komplexa projekt, säger Björn Hellström, automationschef inom Goodtech division Syd, i ett pressmeddelande. Uppdraget placerar Goodtech i framkant när vi tar steget fullt ut i webbaserad fastighetsövervakning, vilket är en mycket intressant trend på marknaden.

Gott samarbete och kompetens ger uppdrag
PEAB Sverige AB är huvudentreprenör i projekt Mall of Scandinavia och tillika beställare i Goodtechs samtliga åtaganden. Parterna är eniga om att inte uppge det totala kontraktets omfång.

- Ett gott samarbete med PEAB i byggprojekt av samma omfattning, ex Tele2-arena i Stockholm och MAX-lab IV i Lund, samt vår tekniska bredd och kapacitet att kraftsamla montörer och tekniker är största anledningen till att vi på nytt får bidra i uppdrag som förpliktigar, kommenterar Magnus Falkman, divisionschef Sverige Syd Goodtech.

Mall of Scandinavia byggs i anslutning till nya Friends Arena i Solna och blir med en butiksyta om totalt 101 000 m2 Nordens största köpcentrum. Byggherre är Rodamco AB och invigningen planeras till hösten 2015.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.095