23948sdkhjf

Ny verkstadslokal för blästringsföretaget: "Utökar kapaciteten till det dubbla"

Nu tar Allblästring ett stort kliv framåt genom att förvärva en del av Södertälje Varmförzinkning. Ett förvärv som innebär ny verkstadslokal för blästring och rostskyddsmålning.

– Vi har en chans att växa på ett kontrollerat sätt och den nya verkstadslokalen kommer att stå för hälften av vår kapacitet för stationsmålning, säger Peter Tilder, vd på Allblästringskoncernen.

Vi frågar honom vad expansionen kommer att betyda för kunderna.

– Vi kommer att satsa mycket på alternativa zinkbehandlingar, då Södertälje Varmförzinkning AB, har lagt ned varmgalvaniseringen. Vidare så utökar vi ju kapaciteten på stationsmålning till det dubbla, vilket gör oss mer flexibla. På sikt kommer vi också kunna korta ned leveranstiderna.

De har redan en anläggning i Länna industriområde, söder om Stockholm, och under några månader har företaget arbetat med att förstärka tillgängligheten för kunder som efterfrågat verkstadstjänster med fokus på blästring och rostskyddsmålning. Verkstaden i Södertälje svarar på just det. De befintliga medarbetarna blir kvar och kommer att tillhöra Allblästring Rostskyddsmålning.

– Vi kommer att förfina processerna så det anpassas efter hur vi arbetar idag och vårt varumärke. Genom att kombinera våra egna kompetenser med den befintliga personalens kunskap har vi som mål att leverera ännu starkare resultat och tjänster till våra kunder, säger Peter Tilder.

Han berättar även att hallarna är större, vilket skapar möjlighet att ta emot gods upp till 20 meter. Något, han menar, är en klart förbättring.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078