23948sdkhjf

The Performance Group blir en del av Ramböll Management Consulting

Förvärvet sker den 1 juni, med syftet att komplettera och utöka företagets tjänster.
Rambölls Management Consulting är verksamma inom bland annat teknik, design och management consulting. Tillsammans med TPG, som är ett strategikonsultbolag med fokus på strategiutveckling, förändringsledning samt ledarskapsutveckling, skapar de en bredare kompetens och stärker därmed utbudet av företagets tjänster.

– TPG finns sedan ett antal år på den svenska marknaden. Jag ser verkligen fram emot att utveckla relationerna med nya och gamla kunder tillsammans med kollegorna från Ramböll, säger Harald Korn, styrelseordförande för TPG i ett pressmeddelande. Samgåendet ger oss tillgång till ny kompetens som gör att vi kan erbjuda ännu fler och bättre tjänster.

– Jag ser mycket positivt på samgåendet, säger Ola Odebäck, VD för Ramböll Management Consulting i Sverige. TPG:s många uppdrag inom det privata näringslivet är ett utmärkt komplement till Rambölls djupa erfarenhet av att utveckla kunder i offentlig sektor.

Rambölls är verksamma i Nordeuropa, Indien och Mellanöstern, och kompletterar nu marknaden genom TPG som framförallt riktar sig mot kunder i Sverige, Norge och Danmark.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.14